Foto: M.Tornel.

Últims dies per inscriure’s a la cursa Corro contra el càncer

Últims dies abans d’una nova edició de la Cursa i Caminada Corro contra el Càncer, que celebra la seva vuitena edició. Serà el diumenge 17 de març a les 10.30 hores a Fira Sabadell. Les inscripcions es poden fer via online. La principal novetat d’aquest any es que s’incorporarà també una cursa solidària infantil. El recorregut també canvia respecte les edicions passades. 

La vuitena edició de la Cursa I Caminada Corro contra el Càncer se celebrarà el pròxim diumenge 17 de març a les 10.30 hores. Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web, i aquest any inclouen una versió de la cursa per a nens. El recorregut també s’ha actualitzat, tot i que seguiran sent de cinc kilòmetres. Així, els participants començaran i acabaran la cursa a Fira Sabadell i recorreran carrers com el carrer Tres Creus i el carrer La República, entre d’altres.
Per als adults el dorsal per participar a la cursa tindrà un preu de deu euros, i seran cinc euros per els petits. El total recaptat anirà a la investigació del càncer. Tot i que els organitzadors han celebrat que en les darreres set edicions de la cursa s’han aconseguit més de 100.000 euros, volen créixer més. Per això aquest any han optat per augmentar la promoció i han creat un anunci que s’ha projectat als cinemes de Sabadell. El grup musical Doctor Prats ha cedit els drets de la cançó Caminem Junts del seu últim àlbum per anunciar la cursa solidària.

Foto: M.Tornel.
Muñío i Domingo. Foto: M.Tornel.

El director de Corro Contra el Càncer, Aleix Muñio, assegura que aquest “serà un circuit que poden compartir tots els corredors, tant els més ràpids com els menys ràpids, els que caminen i els que s’ho prenen d’una forma festiva”. També ha afegit que creuarà tot l’eix principal de Sabadell: des de la rambla fins a la Creu Alta i al cinema Imperial.

Les activitats complementàries es fessin a Fira Sabadell per prevenir-se contra el mal temps. Hi hauran animadors, quatre batukades al llarg del circuit i alguns membres de Ràdio Sabadell punxaran. També s’incopora una ludoteca i uns inflables per a que als més petits que encara no participen a la cursa.

Foto portada: membres i organitzadors de Corro contra el Càncer. Autor: M. Tornel