renfe via

Un tren s’avaria al topar amb una família de senglars

  • Després del cop, el tren va patir danys en el sistema d’alimentació.

  • Els passatgers van haver de canviar de tren i no hi va haver ferits.

El passat dilluns un tren de la línia R4 de Rodalies Renfe, es va avariar al topar amb una família de porcs senglars mentre circulava entre Sabadell i Torrebonica.

El comboi que cap a les nou del vespre circulava direcció Manresa va patir un cop fort i sec, acompanyat d’un toc de xiulet, el trontoll dels passatgers i una apagada de llum als vagons. Aquest fet es va produir quan el tren va topar amb una família de 7 senglars que creuava la via del tren entre les estacions entre Sabadell i Torrebonica.

Degut al cop, el tren es va haver d’aturar i va seguir el seu camí a batzegades, degut a que va patir una avaria en el sistema d’alimentació que provocà que els passatgers haguessin de baixar del tren i esperar a que arribés el proper a l’estació de Terrassa.

Segons indiquen diversos mitjans aquest dijous, els passatgers del comboi van viure moments de por i es van queixar de la nul.la informació rebuda per part de Renfe, de fet el maquinista va informar al primer vagó que havien d’abandonar el tren, sense informar a la resta de passatgers que es van assabentar gràcies a la informació d’altres passatgers.

Foto portada: Tram de via entre Sabdell i Torrebonica on van ocórrer els fets. Autor: J. d. A.