Migas de la Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros

Els Ballesteros diuen adéu a l’hivern amb 650 racions de ‘Migas’

  • Han calgut més de 250 quilos d’aliments per fer les racions.

  • La primera edició es va realitzar fa trenta anys.

La Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros ha preparat aquest diumengea l’esplanada de la Font de Can Rull del Parc de Catalunya, les tradicionals “Migas” andaluses que realitzen des de fa 30 anys al finalitzar l’estació hivernal, celebrant també el final de les Jornades Culturals del “Dia de Andalucía”.

S’han necessitat 185 quilos de pa, 40 quilos de cansalada salada, 30 quilos de xoriço, 5 quilos d’alls, 10 litres d’oli i 30 litres d’aigua per a realitzar les 650 delicioses racions de “Migas andaluzas”. En l’elaboració de les “migas”, que han trigat més de 3 hores en finalitzar la cocció, hi ha intervingut més de deu persones que anaven fent torns a l’hora de remenar-les, ja que no es poden deixar de remenar en cap moment per que no quedin fetes una massa.



El president de la Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros, Joaquin Lesmes, ha comentat a iSabadell que aquesta darrera edició ha estat una de les més multitudinàries dels últims anys, mostrant-se molt satisfet de la gran assistència de ciutadans en aquesta trobada anual.

En un ambient festiu i amb una temperatura primaveral, els membres, familiars i amics de l’Agrupació han pogut gaudir de l’actuació de set quadres de ball realitzats pels membres de l’Agrupació, des de les més petites a les més grans. Un cop finalitzats els quadres de ball, s’ha iniciat el repartiment de les “migas” i la seva posterior degustació.

Comments are closed.