Foto portada: la plaça d'Espanya, en una imatge d'arxiu. Autor: Dihör.

A tot gas, sense carnet i amb un home al maleter

Denunciat un jove de 17 anys per conducció anòmala a Sabadell. El més curiós és que el jove, que no té carnet ja que ni tan sols té l’edat de treure’s el permís, portava un jove al maleter. 

Tot plegat té un caire sui generis propi d’una pel·lícula americana o més aviat producte del cine quinqui dles 80. Cap a les 4 de la matinada entra a Sabadell per la Ronda Oest a través de l’avinguda Estrasburg, a Can Llong, un turisme que circula a tota velocitat i de costat a costat. En el tram que va de Can Llong a la plaça d’Espanya se salta els semàfors en vermell.

Uns agents de la Policia Municipal aturen el vehicle, alertats abans per un testimoni. Quan identifiquen el conductor, se n’adonen que és menor d’edat, 17 anys. Per tant, circula sense permís de conduir. No va sol sinó amb altres acompanyants, companys ‘d’aventura’. Però la sorpresa més gran se l’emporten quan saben que un jove circula a l’interior del maleter.
L’aventura del grup va acabar amb una denúncia penal per delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària, i per conduir un vehicle sense tenir carnet. El vehicle va ser immobilitzar i es va portar al dipòsit de la Policia Municipal.

Foto portada: la plaça d’Espanya en una imatge de fa un temps. Autora: Dihör.