Bombers a l'estació La Creu Alta. Autor: David B.

Mor un home atropellat per un tren a La Creu Alta

Una persona ha mort a primera hora d’aquesta tarda a l’estació La Creu Alta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sabadell. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’atropellament per un tren que es dirigia en sentit nord, cap a Sabadell Parc del Nord.  

Diverses dotacions de Bombers, Policia Municipal i Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets cap a dos quarts de dues de la tarda. La policia autonòmica s’ha fet càrrec de les investigacions, que miren de saber si la persona que ha perdut la vida s’ha llançat a les vies del tren amb aquesta finalitat. A hores d’ara és la principal hipòtesi. La víctima és un home de mitjana edat. Cap a dos quarts de tres, s’esperava l’arribada del metge forense per certificar la defunció.
Segons informa la companyia FGC, la incidència ha provocat durant uns minuts que els trens de la línia S6 circulin entre la plaça de Catalunya de Barcelona i Bellaterra i no fins la UAB. Cap a les tres de la tarda s’ha reprès el servei amb normalitat. A Sabadell els trens han circulen amb normalitat, en via única a La Creu Alta.

Foto portada: exterior de l’estació La Creu Alta, aquest divendres al migdia. Autor: David B.