Foto portada: estacio d'esquí de Tetnuldi, prop d'on s'ha produït l'allau.

Un dels catalans mort a Geòrgia és de Sabadell

Tres catalans han mort aquest dimecres en un accident de muntanya al Caucas, Geòrgia, mentre feien un viatge personal. Segons avança Diari de Sabadell, a través de l’Associació Esportiva Pallars, un dels morts està vinculat a Sabadell. Es tracta del bomber Ferran Comadran, que ara vivia al poble d’Estac, a Soriguera, a la comarca del Pallars Sobirà.

Dos dels tres homes que han mort formaven part del cos de Bombers de la Generalitat. Un d’ells és Comadran. Estaven adscrits als parcs de Bombers de Sort i el Pont de Suert. Formaven un grup de vuit persones en viatge personal. El ministeri d’Exteriors confirma la mort dels tres homes i precisa que hi ha una quarta persona ferida trasllada a un hospital a Tbilissi, mentre que hi ha quatre persones il·leses. Altres fonts  com el propi cos de Bombers parlen no d’un ferit sinó de dos ferits i hospitalitzats.

S’investiguen els fets però sembla que el grup feia una travessa quan han tingut un accident a causa d’una allau prop de l’estació d’esquí de Tetnuldi. Els vuit membres tenien una llarga experiència en la muntanya. Representants diplomàtics estan en contacte amb les autoritats de la zona així com amb les famílies afectades. Exteriors s’ocuparà de la repatriació dels cossos.

Foto portada: estació d’esquí de Tetnuldi, prop d’on s’ha produït l’allau.