Foto portada: el carrer de Raimon Casellas, on hi ha el club cannàbic. Autor: David B.

Clausurat un club cannàbic que estava obert en ple estat d’alarma

  • El president de l’entitat serà investigat per un presumpte delicte contra la salut pública. 
  • Tres socis i el president denunciats. Es comissa un quilo de marihuana, 200 grams d’haixix i 2.000 euros. 

Operatiu dels Mossos d’Esquadra aquest dimecres a la tarda en un club cannàbic de la Zona Hemètica de Sabadell. Segons ha pogut saber aquest digital, es va detectar que malgrat les restriccions de l’estat d’alarma, el club seguia obert i amb socis, i no socis, entrant i sortint per comprar substàncies. 

Els Mossos d’Esquadra es van desplaçar al club cannàbic, situat al carrer de Raimon Casellas, i van aixecar quatre actes administratives per vulnerar el reial decret 463/2020, relatiu a la declaració de l’estat d’alarma. Tres a socis de l’entitat i una al president. Cal recordar que no poden aixecar la persiana aquests dies ja que algunes activitats econòmiques s’han aturat per contenir el contagi del coronavirus.

Així mateix es va denunciar un soci per tinença de substàncies estupefaents i el president de l’entitat serà investigat per un presumpte delicte contra la salut pública. La policia va clausurar el local. Així mateix, es van requisar 200 grams d’haixix, un quilogram de marihuana i 2.000 euros en efectiu.

Foto portada: el carrer de Raimon Casellas, on hi ha el club cannàbic. Autor: David B.