Foto portada: carrer dels Tintorers. Foto via Google Street View.

Dos detinguts per agredir policies municipals

Dues persones han resultat detingudes aquesta matinada per agredir a agents de la Policia Municipal. El cos local va precisar de suport dels Mossos d’Esquadra per contenir la situació, un fet que el Sindicat de Policies Municipals de Catalunya considera una mostra de la mala planificació de la nit. 

Segons expliquen fonts municipals, els efectius es van personar a requeriment d’un avís per soroll en un domicili de la zona sud. En concret, al número 1 del carrer dels Tintorers, al barri d’Espronceda. Quan van presentar-se al domicili de la persona que presumptament feia soroll, van ser agredits. Durant l’incident, els agents van avisar els Mossos, que van acudir al lloc dels fets, com també tres unitats de la Policia Municipal. Un policia ha resultat ferit a la mà i l’altre a l’espatlla.
Hi ha dos detinguts, de 23 i 19 anys, en estat de forta agitació, que han estat també atesos a l’hospital i després han estat traslladat a dependències policials. Estan acusats d’atemptat, amenaces i lesions a agents de l’autoritat.

Foto portada: carrer dels Tintorers. Foto via Google Street View.