Foto portada: l'avioneta estavalleda a la benzinera. Foto: @bomberscat via Twitter.

Dos morts a l’estavellar-se una avioneta

Accident mortal d’una avioneta de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell aquest divendres 7 de desembre a mitja tarda. Els dos tripulants han mort, segons les primeres informacions, després d’estavaller-se contra la benzinera a l’entrada de Badia. 

Protecció Civil ha activat l’alerta Aerocat per una avioneta estavellada sobre la benzinera que hi ha a l’entrada de Badia del Vallès, prop del municipal de futbol del municipi i de camí a la carretera de Sabadell. L’alerta s’ha activat prop després de les cinc de la tarda.
En els primers moments després del succés, el compte de Bombers a Twitter parlava d’almenys una víctima mortal. Però després el SEM ha precisat que els dos tripulants han mort en l’accident. La primera hipòtesi és que l’avioneta es disposava a aterrar quan alguna cosa ha fallat. L’estructura de l’edifici de la benzinera no ha sofert danys greus però l’avioneta ha quedat penjant.

Tres unitats del SEM, quatre patrulles dels Mossos i set dotacions dels Bombers, a més de les policies locals de Sabadell i Badia, s’han desplaçat fins el lloc dels fets.

Foto portada: l’avioneta estavalleda a la benzinera. Foto: @bomberscat via Twitter.