Foto portada: l'establiment, aquest dijous. Autor: David B.

Un home mata la seva sogra a ganivetades

Homicidi en un comerç del Centre de Sabadell aquest dijous al migdia. Una dona de 72 anys ha perdut la vida en circumstàncies violentes a mans del seu gendre, de 43 anys. La policia investiga els fets i el presumpte homicida ha estat detingut. 

El succés s’ha produït a una botiga de fragàncies del carrer de Gràcia, situada al número 48, poc abans del migdia. El presumpte homicida, de 43 anys, és el gendre de la víctima, segons ha pogut saber aquest digital. L’home és el propietari de la botiga i ha atacat la dona, de 72 anys i resident a Castellar del Vallès, amb una arma blanca. Segons l’Agència Catalana de Notícies, la víctima tenia una coneguda botiga de rellotges a la Ronda Zamenhof.

Membres dels Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques s’han personat al lloc dels fets en els minuts posteriors però no han pogut fer res per salvar la vida a la víctiima. Quan la policia ha arribat a l’establiment, ha trobat l’home a dins del comerç. També el cos de la dona, després de rebre diverses punyalades.
 

El presumpte homicida havia obert la botiga del carrer Gràcia de Sabadell feia prop d’un any. Segons ha explicat a l’Agència Catalana de Notícies, Cristian Aymerich, un amic de la família, el detingut tenia un negoci similar a la Ronda Zamenof del municipi, i va decidir traslladar-lo després de tenir algunes diferències amb els seus sogres. Es dóna la circumstancia que la víctima era la propietària de la coneguda rellotgeria Andros, que també es troba a la ronda Zamenof.

“Estaven pràcticament un davant de l’altre i suposo que va preferir venir a aquest local perquè està més ben ubicat i es troba en una zona de pas”, afirma. “Havien tingut algunes discrepàncies per temes econòmics però tenien una relació normal com qualsevol sogra i el seu gendre, mai hagués pogut imaginar que es produiria un fet com aquest”, comenta Aymerich.

Per la seva banda, la propietària de la perruqueria que hi ha a tocar de l’establiment on s’ha produït el tràgic succés també ha explicat que la notícia l’ha sobtat molt. “Nosaltres teníem una relació cordial amb ell, ens saludàvem i havíem anat a comprar alguna cosa”, assegura l’Anna. Alhora indica que quan ha vist arribar la policia ha pensat que el presumpte autor dels fets havia patit un robatori. “Després hem vist que se l’enduien emmanillat i ens hem quedat amb la boca oberta”, ha revelat.

Minut de silenci

L’Ajuntament de Sabadell ha convocat un minut de silenci demà al punt del migdia i l’Ajuntament de Castellar un altre a les onze del matí (més info: ‘Actes de condemna‘).

Foto portada: el carrer de Gràcia, tallat al trànsit. Autor: David B.