Foto portada: jove a l'interior de Santuari de la Fuensanta de de Villanueva del Arzobispo. Autor: La contra de Jaén.

La Guàrdia Civil investiga un sabadellenc per defecar al Santuari de la Fuensanta (Jaén)

La Guàrdia Civil ha estat investigant els fets fins localitzar un jove de 18 anys, de Sabadell, que està essent investigat com a presumpte autor dels fets.

Segons informa La Contra de Jaén, el passat 26 de juliol la Guàrdia Civil va tenir coneixement d’un suposat delicte contra els sentiments religiosos comés al Santuari de la Fuensanta de de Villanueva del Arzobispo, província de Jaén. Segons informen, una persona hauria defecat a l’interior del temple per a, després, escampar la femta a la talla del Crist de Medinaceli i en la paret del santuari.

La Guàrdia Civil buscava un jove d’entre 18 i 22 anys, del qual es va arribar a conèixer els trets físics i que vestia samarreta negra. Malgrat tenir una descripció bastant detallada de l’autor, no coincidia amb ningú de la localitat. En el transcurs de investigació, els agents van localitzar el suposat vehicle en el qual el presumpte autor dels fets va abandonar el lloc. El vehicle consta com a propietària una dona amb domicili a Sabadell.
Seguint amb les ivestigacions, el passat dia 20 es va arribar a la conclusió que l’autor podria haver estat el fill de la propietària del vehicle. Immediatament es va passar a les actuacions a la Guàrdia Civil de la Comandància de Barcelona que s’ha encarregat de les diligències judicials per a investigar al jove de Sabadell, de 18 anys, que està acusat de ser el presumpte autor d’un delicte contra els sentiments religiosos.

Foto portada: jove a l’interior de Santuari de la Fuensanta de de Villanueva del Arzobispo. Autor: La contra de Jaén.