Una vista del Pedraforca, fa uns dies. Autor: David B.

Mor un excursionista sabadellenc al Pedraforca
Un excursionista de 30 anys veí de Sabadell ha mort aquest dissabte després de caure per un estimball de 20 metres al Pedraforca, dins el terme municipal de Saldes (Berguedà). El jove, veí de Sabadell, feia una travessa en solitari i va ser trobat sota de l’anomenada via Berguedana.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís del rescat de muntanya es va rebre a les 18.06 hores quan un grup de gent va escoltar senyals de petició d’auxili a la zona de l’anomenada via Berguedana. Van alertar el 112 i immediatament es van posar en marxa tres unitats del GRAE, juntament amb el GEM i sis dotacions terrestres dels Bombers. També es van activar dotacions del SEM i dels Mossos d’Esquadra. Pels voltants de les 21.00 hores es va accedir al lloc –sota de la via Berguedana- i es va trobar el cos sense vida del jove excursionista. Segons les primeres informacions, el noi feia una travessa de muntanya en solitari i s’hauria precipitat des d’una alçada de més de 20 metres, morint com a conseqüència de la caiguda.

Segon sabadellenc mort al massís en cinc anys

El jove que ha perdut la vida aquest dissabte al Pedraforca és el segon sabadellenc que mor al massís en cinc anys. A l’agost de 2015 ja va succeir un fet similar. En aquell cas va morir un home de 50 anys molt vinculat al CE Mercantil.

Foto portada: una vista del Pedraforca, fa uns dies. Autor: David B.