Foto portada: operatiu policial aquest matí, al carrer de Gràcia. Autor: cedida.

S’investiga una mort violenta al carrer de Gràcia

En el moment d’escriure aquesta informació abans que cap altre mitjà, cap a les 9 del matí, el cadàver encara estava pendent d’aixecament. La Policia Municipal ha tallat el carrer de Gràcia, al centre de Sabadell. Aquesta nit s’ha rebut una trucada alertant d’un home amb ferides de sang estès al carrer. 

La trucada, cap a quarts de cinc del matí, alertava que hi havia un home estès a terra, d’uns 30 anys i escaig, sagnant. Quan els agents han arribat, l’home ja havia mort amb evidents signes de violència. Diverses ganivetades, en concret. Poc han pogut fer per salvar-li la vida. Estava a terra, al costat d’un contenidor que s’està omplint de runes d’una antiga botiga de joguines, just al costat de la seu històrica de Caixa Sabadell, ara una oficina del BBVA.
 

La Policia Municipal ha acordonat el carrer i durant hores la policia científica dels Mossos d’Esquadra ha estat buscant indicis, tant materials com a través de converses amb el veïnat o revisant imatges de les càmeres. La víctima té uns 30 anys i és de nacionalitat espanyola. El carrer ha estat tallat als vianants durant diverses hores, fins el migdia. Es revisen en profunditat les càmeres de seguretat de les zones, que no són poques.

Foto portada: operatiu acordonant la zona, aquest matí. Autor: cedida.