Marihuana

Troben una plantació de marihuana en un pis que es va incendiar
Un incendi domèstic al barri del Poblenou de la Salut va alertar la policia d’una plantació de marihuana aquest dijous a la tarda a Sabadell. De resultes de l’operatiu es van decomissar prop de dos centenars de plantes i diferent material destinat al seu cultiu. 

L’incendi es va produir cap a les 14.20 hores al carrer Fontcalda. Les causes del foc són desconegudes, segons apunta la Policia Municipal en un comunicat. Tres persones van ser assistides per intoxicació lleu de fum, tot i que no van ser traslladades a cap centre mèdic.

Quan es va apagar el foc i van inspeccionar l’immoble, els agents actuants van localitzar una plantació de marihuana amb 192 plantes i diferent material destinat al seu cultiu i es van instruir diligències judicials per un delicte contra la salut públic per executar actes destinats al cultiu de drogues tòxiques, estupeafents o substàncies pisocotròpiques.

Entre l’incendi i el decomís, van intervenir tres dotacions de Bombers i tres de la Policia Municipal, a més de l’ambulància.

Foto portada: la plantació, a l’immoble. Autor: @PoliciaSabadell via Twitter.