Ampli operatiu policial a la Creu de Barberà
Una desena de dotacions policials han intervingut aquesta nit en una operació contra la droga a la zona sud de Sabadell. En concret, en un establiment del número 75 carrer de Pérez Moya, a la Creu de Barberà. 

Quatre persones han estat identificades per tenir cocaïna i marihuana i s’han obert diligències contra un establiment del número 75 del carrer Pérez Moya, entre els carrers de París i de Francesc Casañas, per tolerar el consum al consum de drogues i una altra per un delicte de falsificació de targetes T-10 del transport públic. Segons l’executiu municipal, hi havia hagut queixes veïnals contra el local i l’operatiu s’havia preparat en els darrers dies.

“L’actuació respon a la voluntat del govern municipal de tenir tolerància zero contra els episodis d’incivisme que posen en perill la convivència als nostres barris”, diu el tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

Cinc dotacions de la Policia Municipal, quatre de Mossos d’Esquadra i una de la Policia Nacional han constituït l’operatiu, que s’ha fet per sorpresa segons fonts municipals i emprant la Unitat Canina, especialitzada en trobar drogues.

Foto portada: un dels gossos de la unitat canina.