tobotronc

Una dona ferida greu després de sortir projectada del Tobotronc de Naturlandia

Una dona de 54 anys i veïna de Sabadell ha resultat ferida greu aquest diumenge després de sortir projectada de l’atracció Tobotronc de Naturlandia.

Segons han informat des del parc d’aventures d’Andorra i recull l’Agència Catalana de Notícies, ubicat a Sant Julià de Lòria, la dona no portava cordat el cinturó de seguretat, motiu pel qual va caure en un dels revolts del trajecte des d’una alçada de dos metres i va rodolar entre cinc o sis més fins a topar amb una tanca de seguretat.
En un comunicat, Naturlandia ha insistit que s’havien seguit els protocols de seguretat en la col·locació dels cinturons tot i que, per causes que es desconeixen, la víctima el portava descordat en el moment de l’incident. La seva filla menor d’edat, que l’acompanyava a la mateixa vagoneta, sí que el duia posat i va sortir il·lesa de l’accident. La víctima va ser traslladada amb helicòpter a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra, on va ingressar a l’UCI.

No és el primer accident

L’accident d’aquest diumenge no ha estat el primer que es registra a l’atracció, ja que, l’any 2011 un jove de Badalona (Barcelonès) de 23 anys es va fracturar un dit del peu que li havia sortit de la vagoneta arran d’una fallada del cinturó de seguretat. El mateix any, una nena de deu anys de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) també va haver de ser intervinguda al peu i al 2012 una jove de Tarragona va patir una fractura a la columna vertebral, arran d’un xoc entre dues vagonetes.