Desallotjat durant la revetlla un pis ocupat que havia de passar a la Mesa d’Emergència Social

Durant la revetlla de Sant Joan, la Policia Municipal ha frustrat l’intent d’ocupació d’un habitatge públic a La Creu de Barberà. El pis ja havia estat ocupat anteriorment però havia estat desallotjat, a l’espera de passar a la Mesa d’Emergència Social al juliol, segons apunten fonts municipals. 

El pis havia estat ocupat llargament i finalment s’havia desallotjat el passat 18 de juny. És propietat de VIMUSA, i està situat al número 94 de la Ronda de Santa Maria, a La Creu de Barberà. VIMUSA va instal·lar una alarma per evitar noves ocupacions a l’espera que el pis sigui adjudicat en règim de lloguer social a una família necessitada a partir de la Mesa d’Emergència Social.
Aquesta nit, però, revetlla de Sant Joan, l’alarma s’ha disparat i quan els agents de la Policia Municipal s’han presentat a l’immoble estava amb uns ocupants a dins. Se’ls ha fet fora ja que no portaven encara 24 hores. El pis finalment s’adjudicarà al juliol a una família. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha felicitat a la Policia Municipal per l’acció.

 

Foto portada: el bloc de pisos on es volia ocupar l’immoble. Foto via Google Street View.