Italiá detingut

Detingut a Sabadell un fugitiu italià que va matar dos homes per deixar un vibrador sobre el llit dels pares

La Policia Nacional ha detingut a Sabadell un home condemnat a cadena perpètua a Itàlia per una revenja l’any 2012, quan va matar conjuntament amb el seu germà a dos homes de nacionalitat albanesa com a venjança per un gest ofensiu que van proferir després d’un robatori. 

Els fets es remunten al 16 de novembre de l’any 2012 a Abbiategrasso, prop de Milà (Itàlia). L’ara detingut i el seu germà van disparar contra dos homes de nacionalitat albanesa amb una escopeta i una pistola. Els van rematar amb un tir de gràcia. Segons informa la Policia Nacional, tot derivava d’una revenja perquè les víctimes havien deixar al llit dels pares un vibrador després d’un robatori. Els germans van considerar el gest com un afront.
Després de la revenja, els germans van ser detinguts i van ingressar en presó preventiva fins el judici. L’ara capturat va ser absolt inicialment ja que el seu germà es va autoinculpar, però després va ser condemnat pel Tribunal de Cassació.

Fugida d’Itàlia i arribada a Sabadell

Durant l’estiu de l’any passat va fugir d’Itàlia aprofitant la suspensió de la mesura de presó provisional que va dictar la Cort Penal Suprema italiana. Una setmana després de la seva fuga, la sentència en contra de l’home va ser validada de forma definitiva amb una pena de cadena perpètua.

Ara agents de la Policia Nacional han donat amb el fugitiu a Sabadell. Hi sobrevivia traficant amb droga. Feia dos mesos que els carabinieri situaven l’home a les rodalies de Barcelona. Passava sovint per una associació cannàbica i segons la policia sobrevivia fent de camell a Sabadell amb la venda de droga a petits consumidors.

Pendent d’extradició 

L’home ha estat localitzat amb documentació falsificada i 2.100 euros en metàl·lic. Ha estat posat a disposició de l’Audiència Nacional, que decidirà si se l’extradeix a Itàlia.

Foto portada: el detingut. Foto: Policia Nacional.