Foto portada: el vidre d'un dels vehicles on van robar. Autor: Mossos / cedida.

Detinguts després de cometre 15 robatoris amb força en quatre dies

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes a Ripollet per cometre 15 robatoris amb força en menys de quatre dies. Els lladres van robar a l’interior de 14 vehicles i en un bar de la localitat. Els van detenir el passat dia de Sant Jordi i després de passar pel jutjat han quedat en llibertat amb càrrecs. Els homes tenen 18 i 27 anys i són veïns de la localitat vallesana. 

El primer avís que va rebre la policia es va produir el 20 d’abril. Va ser per un intent de robatori en un bar del carrer Tamarit de Ripollet. Van forçar la porta però van fugir sense poder accedir a l’interior del bar. Aquell mateix dia van robar un altre cotxe, però la Policia Local ja va tenir coneixement i es va obrir una investigació.

Finalment el 23 d’abril els Mossos d’Esquadra van localitzar els dos lladres i se’ls va detenir. Els dos són residents al municipi i tenen 18 i 27 anys. Se’ls relaciona amb 14 robatoris més a interior de vehicles comesos entre el 17 i 20 d’abril a Ripollet. Forçaven la porta o trencaven un vidre i s’emportaven objectes de valor de l’interior, principalment eines de treball i electrodomèstics.

Llibertat amb càrrecs

Un dels detinguts té antencedents per delictes similars. Van passar a disposició judicial als jutjats de Cerdanyola, i han quedat en llibertat amb càrrecs. També se’ls ha denunciat administrativament per saltar-se el confinament.

Foto portada: el vidre d’un dels vehicles on van robar. Autor: Mossos / cedida.