Espelmes i flors per l’Héctor, víctima del crim del carrer Gràcia
Des d’aquest dimecres al vespre han aparegut al punt on va morir el passat dissabte de matinada Héctor, un jove informàtic que treballava a les instal·lacions del Banc Sabadell a la plaça Catalunya. Un ram de flors, algunes espelmes i un breu missatge escrit en retolador a la paret recorden el punt on el jove va ser assassinat. 

Cinc dies després dels fets, se segueix sabent molt poc de la investigació i no hi ha cap detingut. El jove va morir després de rebre una ganivetada al femoral, per raons que encara es desconeixen.

El jove, tal i com va avançar aquest digital dimecres, vivia al barri del Fort Pienc de Barcelona i treballava a Sabadell. Divendres va fer el torn de tarda i al sortit va anar veure un partit de futbol d’Argentina a la Copa d’Amèrica (el seu pare és argentí i segueix la selecció albiceleste). Abans de tornar a la ciutat comtal va rebre una ganivetada que va acabar amb la seva vida.

Héctor
El jove assassinat el passat dissabte al centre de Sabadell. Foto: cedida.

Malgrat els intents de reanimació d’agents de la Policia Municipal i dels sanitaris, Héctor, que tenia poc més de 30 anys, va morir dessagnat al mig del carrer Gràcia. Els Mossos investiguen els fets però la investigació encara no ha arribat a cap conclusió.

Aquest dimecres a la tarda han aparegut algunes espelmes a peu de carrer, un ram de flor i un missatge escrit amb retolador a la paret: ‘Héctor 29/06/2019’, el dia de la seva mort. També un cor.

Més informació: