Pla detall del cartell que el bar de nit de Palamós va penjar declarant-se "exclusiu de la provincia" arran del coronavirus.

Expulsen un sabadellenc d’un bar de Palamós “exclusiu” per a gironins

La Policia Local de Palamós (Baix Empordà) ha aixecat acta a un bar de nit que es va declarar “exclusiu” per a gironins arran de la covid-19.

El local, el Glass Blanc, situat a la zona de la Planassa, va penjar cartells dient que només atendria clients de “la província”. I de fet, aquest cap de setmana va obligar diverses persones a aixecar-se de la terrassa i els va fer fora.

El sabadellenc, Enric Vila, va viure-ho dissabte al vespre, quan amb la seva dona va anar al Glass Blanc a prendre algo abans de sopar i els van demanar que marxessin. L’endemà, va trucar als municipals i la policia va obligar el local a retirar els cartells. Vila diu que no vol denunciar res, però sí que demana als responsables del Glass Blanc que es disculpin.

Foto portada; Pla detall del cartell que el bar de nit de Palamós va penjar declarant-se “exclusiu de la provincia” arran del coronavirus.