Foto portada: concentració contra la sentència a La Manada, a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.

Llibertat amb càrrecs per a l’autor d’una de les dues noves agressions sexuals

La policia investiga dues noves agressions sexuals ocorregudes a Sabadell en els darrers dies. Dos mesos i mig després de la violació d’un grup de joves a una noia de18 anys que ha aixecat una gran alarma social a la ciutat, dues noves agressions centren les preocupacions dels cossos de seguretat. 

En el primer cas, l’agressió sexual es va produir al barri de Can Roqueta i va ser presumptament perpetrada per un home d’origen magribí contra una veïna, també magribina. La jove té 18 anys. La violació es va produir aquest dimarts. Segons ha pogut saber aquest digital, l’home s’ha entregat la nit de dijous a divendres a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Després de declarar, ha quedat en llibertat amb càrrecs, segons informa Diari de Sabadell. L’home té antecedents per violència masclista i la seva parella està en un alberg acollida per Serveis Socials. A més d’abusar de la veïna, la va amenaçar.

El segon cas es basa en presumptes tocaments d’un grup de persones contra una dona al barri dels Merinals. Va passar la setmana passada i la dona també va posar els fets en coneixement de les autoritats, que han iniciat una investigació, sense detinguts ni investigats encara. Els principals sospitosos són de nacionalitat estrangera. L’agressió es va produir a primera hora del matí al carrer de Fuerteventura, on la víctima treballa en un bar.
Fonts policials i municipals han confirmat les dues agressions a aquest digital, assegurant que s’han activat els protocols d’investigació i suport a les víctimes.

Cap dels dos casos estan relacionats entre ells, i tampoc guarden cap relació aparent amb l’agressió sexual viscuda al febrer, que ha comportat una gran alarma social a la ciutat.

Dos mesos i mig després del cas La manada de Sabadell

Aquests dos nous casos arriben després de l’agressió sexual per un grup d’homes a una jove de 18 anys a començaments de febrer, que s’ha vingut a dir a nivell mediàtic el cas de La manada de Sabadell. A finals de desembre passat una jove va denunciar també tocaments i violència d’un grup d’homes quan anava cap a l’estació Sabadell Sud.

Foto portada: concentració contra la sentència a La Manada, a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.