Mossos

Menors roben a punta de ganivet en un supermercat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres dos menors d’edat després de robar amb intimidació 17 ampolles de licor i 550 euros en efectiu d’un supermercat del centre de Sabadell. 

Per aconseguir el licor i els diners quatre joves van amenaçar el treballador del local amb una defensa extensible i un ganivet de grans dimensions. Portaven caputxes i mascaretes i van robar a quarts de 10 de la nit en un supermercat. Dos dels joves van amenaçar el propietari amb una defensa extensible i un ganivet. Van arraconar l’empleat i els altres dos van arreplegar 17 ampolles de licor (valorades en 450 euros en total) i 550 euros en efectiu de la caixa registradora. En total, uns 1.000 euros entre productes i diners. Tot seguit, van fugir corrent.

Amb les imatges de la càmera de seguretat agents de la policia van iniciar la recerca. Aquest dijous a les 8 del mati han localitzat i detingut dos dels lladres quan caminaven pel carrer Sol i Padrís. Un tenia una de les ampolles robades a la seva motxilla, segons informa la policia. Els joves han passat a la Fiscalia de Menors.