Foto portada: el carrer de Can Manent de Sabadell, a Can Roqueta, on es van produir les denúncies el passat divendres a la nit. Foto: Google Street View.

Nou operatiu policial contra les curses il·legals

Nou operatiu de la Policia Municipal contra les curses il·legals al polígon de Can Roqueta. Va ser la nit de divendres a dissabte passat. Dos conductors van ser denunciats per conducció temerària. Segons informa la Policia Municipal, van rebre l’avís que hi havia una concentració de turismes i motos que feien presumptament curses il·legals al polígon industrial amb centenars de persones de públic. 

Tres unitats de la Policia Municipal es van desplaçar al carrer de Can Manent. Van observar diverses infraccions. Van denunciar dos conductors, de 23 i 28 anys, per conducció temerària ja que feien virolles i derrapaven els vehicles, i van intentar fugir de la presència policial. També es va fer una denúncia administrativa per conduir un vehicle sense la Inspecció Tècnica de Vehicles en vigor. També es van fer dos controls d’alcoholèmia, amb resultat negatiu.

El precedent: desembre de 2019

El dispositiu té un precedent, el mes de desembre passat, molt més expeditiu, que va acabar amb 50 denúncies per exemple per conduir a 110 quilòmetres per hora en via urbana, on el màxim permès és de 50 quilòmetres per hora. Aquell dispositiu es va fer durant dues nits consecutives, amb mitja dotzena de patrulles policials.

Foto portada: el carrer de Can Manent de Sabadell, a Can Roqueta, on es van produir les denúncies el passat divendres a la nit. Foto: Google Street View.