Foto portada: control policial durant el toc de queda. Autor: David B.

Reguitzell de denúncies per alcoholèmies (i saltar-se el toc de queda) aquest cap de setmana

Reguitzell d’alcoholèmies al voltant, durant el toc de queda en la major part dels casos, aquest cap de setmana a Sabadell. Una dotzena de conductors han resultat denunciats en diversos punts de la ciutat entre divendres a la nit i aquest dilluns al matí per ingerir alcohol mentre conduïen. A més, algun ha estat denunciat per portar armes blanques o a l’empara de la coneguda com a llei mordassa per increpar els agents.

Durant la nit de diumenge a dilluns, s’ha detectat un conductor de 23 anys que va donar positiu quan se li va practicar el control d’alcoholèmia: 0,65 mg/litre. A més tenia prohibit conduir per una sentència judicial. Tant el conductor com els tres acompanyants van ser denunciat per vulnerar el toc de queda sense justificació. Els fets van tenir lloc al carrer de Lope de Vega amb Casp, a la Creu de Barberà, a dos quarts d’una de la matinada. Hora i mitja més tard, al carrer de Batllevell (La Creu Alta) tres joves, de 18, 26 i 27 anys, han estat denunciats a l’empara de la llei de seguretat ciutadana (més coneguda com a ‘llei mordassa’ per “increpar” els agents, “faltes de respecte, menyspreu, amenaces i desobediència”. També van ser multats per saltar-se el confinament nocturn.

Dissabte es van detectar més positius, un per haixix a un conductor de 29 anys a la tarda a l’avinguda de la Pau, a Castellarnau, i una altre poc abans de les set del vespre al carrer d’Olzinelles, a Sol i Padrís. En el cas de Castellarnau, el denunciat es va personar a les dependències policials i, segons la Policia Municipal, va faltar al respecte els agents i va trencar la porta de la guarderia de vehicles. La nit de dissabte a diumenge es va saldar amb quatre alcoholèmies positives més. Poc abans de la una de la matinada un home de 23 anys va donar positiu (0,41ml/l) a l’avinguda d’Estrasburg, a Can Llong. Estava dins del seu vehicle amb una altra persona durant el toc de queda. El conductor va ser denunciat també perquè li van trobar una navalla i marihuana; l’acompanyant per consumir marihuana. També per saltar-se el toc de queda. Mitja hora més tard el conductor d’un turisme de 42 anys va triplicar la taxa màxima al carrer de Luis Dalmau, a la Concòrdia. Les tres persones que anaven al vehicle van ser denunciats per saltar-se el confinament nocturn. Poc abans de les quatre de la matinada es va denunciar una conductora de 41 anys per donar positiu, per una taxa de 0,46 mg/l, a la carretera de Barcelona. Finalment a les cinc de la matinada es va produir una altra alcoholèmia positiu, a la Ronda Ponent. Un conductor de 27 anys va donar positiu amb un resultat de 0,85 mg/l. També va ser denunciat per vulnerar el toc de queda.

La nit de divendres es va tancar amb tres denúncies. La primera poc abans de la mitjanit a la plaça del Mil·lenari, amb un conductor de 30 anys denunciat per gairebé doblar el màxim d’alcohol permès (0,45 mg/litre). A les 4 de la matinada de dissabte es va denunciar un altre conductor, de 35 anys, que triplicava la taxa màxima permesa (0,71 mg/l). Els fets van succeir a la plaça d’Espanya. Anava amb dos acompanyants, que van ser sancionats com el conductor per vulnerar el toc de queda sense motiu justificat. Finalment a les cinc de la matinada en un descampat del carrer de Susqueda es va trobar un grup de joves amb la música a alt volum. Un dels joves, de 19 anys, va acabar detingut per presumpte atemptat als agents de l’autoritat. El vehicle no tenia assegurança.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant el bànner o AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: control policial durant el toc de queda, el mes d’octubre. Autor: David B.