Foto portada: contenidor cremant al carrer del Pare Sallarés. Autor: J.Valls / cedida.

Set contenidors cremats en un quart d’hora

Incendi múltiple de contenidors el passat dissabte al matí a la zona nord. En menys d’un quart d’hora es van produir tres incendis a contenidors. En total, van afectar set contenidors i un vehicle. S’investiguen els fets.

La cronologia comença a les 7.17 del matí al número 57 de la Ronda Collsalarca, abans del Pavelló esportiu del nord. Allà crema un contenidor d’envasos, de forma parcial. En vuit minuts s’inicia un altre foc, entre l’avinguda de Can Deu i el carrer d’Himalàia, entre el Parc del Nord i el camp de futbol de la Planada. Tres contenidors afectats aquí: un de calcinat i dos afectats lleus. Cinc minuts més tard, nou foc, davant el número 35 del carrer dels Vosgues, a la Plana del Pintor. Aquí cremen tres contenidors, dos totalment i un parcial, i un vehicle estacionat en queda afectat. Els incendis van mobilitzar bombers i Policia Municipal. 
Una hora més tard, encara va haver-hi un quart foc, davant el número 2 del carrer de l’Abat Escarré, just al costat de l’aparcament de la Cambra de Comerç, a l’Eix Macià.

Foto portada: contenidor cremant al carrer del Pare Sallarés. Autor: J.Valls / cedida.