Foto portada: operatiu policial. Autor: @policiasabadell via Twitter.

Supera una aturada cardiorespiratòria pel desfibril·lador mòbil de la policia

Pronòstic reservat per a un motorista que va caure mentre circulava entre Sabadell i Sant Quirze. L’home va patir una aturada cardiorespiratòria, va rebre un massatge cardíac amb un desfibril·lador automàtic i ara està al Taulí amb pronòstic reservat.

Segons informa la Policia Municipal, poc després de les set del vespre i en base al que relaten testimonis presencials, un motorista va perdre el control del seu vehicle i va caure a la calçada sense la intervenció de cap altre vehicle ni vianant. L’home, de 65 anys, va patir una aturada cardiorespiratòria.
Tres unitats de la Policia Municipal van desplaçar-se i mentre arribaven els sanitaris van realitzar massatge cardíac amb un equip DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic). La policia té una vintena de desfibril·ladors des del mes de febrer de l’any passat. Una unitat de Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM van sumar-se a l’operatiu després.

L’home va superar l’aturada cardiorespiratòria i va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí. El seu pronòstic a hores d’ara és reservat.

Foto portada: operatiu policial. Autor: @policiasabadell via Twitter.