Foto: un contenidor cremant a La Creu Alta el 2 de gener de 2020. Foto: @anna_grigri via Twitter.

Tres persones ateses i cinc contenidors cremats en una nova nit d’incendis provocats

L’any 2020 ha començat a Sabadell amb la mateixa tònica dels darrers anys: amb foc als contenidors. Així ho palesa la informació policial que compatibilitza sis contenidors cremats a la nit entre el dia 1 de gener i el 2 de gener. El més important, a La Creu Alta, amb cinc contenidors cremats. I tres persones ateses per inhalació de fum. 

Segons informa la Policia Municipal, cap a les dues de la matinada s’ha originat un foc provocat a l’avinguda Onze de setembre de La Creu Alta. Ha afectat també la façana de dos habitatges donada l’escassa distància entre el bloc de contenidors i els habitatges. Tres persones han hagut de ser ateses a causa del fum inhalat i dues dotacions de Bombers s’han hagut de desplaçar fins la zona, així com una ambulància i tres unitats de la Policia Municipal.

Menys greu ha estat l’altre incendi, al carrer Samuntada, a l’Eixample, i a plena llum del dia. En concret, va ser a dos quarts de tres de la tarda. També va ser provocat i només ha afectat un contenidor. Els Bombers el van sufocar abans que anés a més.

Foto: un contenidor cremant a La Creu Alta el 2 de gener de 2020. Foto: @anna_grigri via Twitter.