Incendi avinguda de Barberà. Foto: Darío Cuenca / cedida.

Una trentena de veïns desallotjats per un incendi

Una trentena de veïns desallotjats i set persones assistides per problemes respiratoris a causa de l’incendi d’un antic local comercial aquesta nit a l’avinguda de Barberà, a l’Eixample. El foc ha començat a les cinc del matí en el que havia estat una oficina bancària fins fa uns anys, ara ocupada de forma irregular. L’accés al local s’ha tapiat al llarg del matí. 

Segons informa la Policia Municipal, el foc ha començat cap a les cinc de la matinada per causes desconegudes a l’interior d’un antic local comercial ara en principi abandonat. Veïns de la zona, no obstant, asseguren que fa mesos que estava ocupat de forma irregular i que per exemple hi havia bombones de butà al local.

Set persones assisties, dues a l’hospital 

El dens fum format a l’edifici de l’avinguda de Barberà ha provocat que s’haguessin de desallotjar una trentena de veïns. Set persones, a més han hagut de ser assistides per inhalació de fum: dues van haver de ser traslladades a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí per rebre l’assistència d’una càmera hiperbàrica, tres van acabar al CUAP Sant Fèlix i dues van ser assistides pels sanitaris del SEM amb oxigen.

L'oficina, aquest matí. Després ha estat tapiada. Autor: D.Cuenca / cedida.
L’oficina, aquest matí. Després ha estat tapiada. Autor: D.Cuenca / cedida.

Dues hores després, la situació s’ha pogut controlat i els veïns han pogut retornar als seus habitatges. Quatre dotacions de Bombers, mitja dotzena d’ambulàncies del SEM, quatre unitats de la Policia Municipal van desplaçar-se fins el lloc dels fets.

Foto portada: incendi avinguda de Barberà. Foto: Darío Cuenca / cedida.