Pla general de l'arribada a l'Audiència de Barcelona dels tretze CDR acusats de desordres públics el 5 de febrer de 2020 (horitzontal)

Comença el judici contra 13 CDR, dos de Sabadell, per encadenar-se a les portes del TSJC

Dotze dels tretze CDR acusats de desordres públics, desobediència i resistència greu per haver-se assegut i encadenat el 23 de febrer del 2018 a les escales del TSJC a Barcelona han respost únicament a les preguntes de les seves defenses aquest dimecres durant la primera sessió del judici. El tretzè encausat està en cerca i crida.

Deu dels CDR, que s’enfronten a penes de fins a dos anys i mig, s’han limitat a confirmar que havien participat en l’acte però exercint ”el dret de protesta pacífica” i que la intenció no era fer una ”asseguda pacífica” a les escales de l’edifici. Un dels acusats d’encadenar-s’hi també ha detallat que la cadena que portaven no estava fixada als seus cossos i que ”en cap cas” es va haver de tallar.

Foto portada: pla general de l’arribada a l’Audiència de Barcelona dels tretze CDR acusats de desordres públics el 5 de febrer de 2020. Autor: ACN.