Un furgó dels Mossos d'Esquadra trasllada els detinguts per la violació múltiple de Sabadell fins als jutjats, el 7 de febrer de 2019. Autor: ACN.

Confirmen la pena de presó per al vuitè detingut per la violació múltiple

El jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell ha confirmat aquest dimecres la presó provisional sense fiança per al vuitè detingut per la violació múltiple al barri de Can Feu.

El jutjat número 3 va decretar aquesta mesura el passat divendres, considerant R.O. com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual. El dia anterior un altre dels detinguts va quedar també empresonat. En la seva interlocutòria, el jutge constata que hi ha indicis suficients contra l’acusat, ja que la víctima el va reconèixer com un dels tres agressors.
El magistrat argumenta, a més, que hi ha risc de fuga, ja que no té residència legal i no ha acreditat “el més mínim arrelament”. A això cal sumar el fet que s’enfronti a una pena de presó molt elevada.

Foto portada: Un furgó dels Mossos d’Esquadra trasllada els detinguts per la violació múltiple de Sabadell fins als jutjats, el 7 de febrer. Autor: ACN.