Elgio. Autor: David B.

Elgio: “no pararem fins aconseguir l’absolució”

Àlex Nicolaev, més conegut com a Elgio, ha explicat en una roda de premsa aquest dijous a la plaça Sant Roc, acompanyat de membres del Grup de suport a l’Elgio i dels regidors Lluís Perarnau i Míriam Ferràndiz (Crida), que no ingressarà a la presó.

El raper sabadellenc i onze companys del col·lectiu La Insurgència van ser condemnats a dos anys i un dia de presó per enaltiment del terrorisme el desembre del 2017. L’Audiència Nacional ha rebaixat la pena a sis mesos i un dia, fet que deixa lliure al raper atès que la sentència és inferior a dos anys.

“Per una banda és una clara victòria perquè hem aconseguit que se’ns rebaixi la condemna a només sis mesos; però, per altra banda, continua essent una derrota perquè encara no estem absolts” reflexiona Elgio. “Per això, ara més que mai, la lluita no pot acabar aquí” afegeix.

“Hem aconseguit posar-los nerviosos, i poques coses m’exciten més que veure aquests feixistes inquiets i preocupats”, ha expressat. Amb tot, ha lamentat “que la llibertat d’expressió es segueixi violant” i ha dit que no pararà fins aconseguir la seva absolució i la d’altres persones que pateixen “la inquisició espanyola”.

Foto portada: Elgio, acompanyat de membres del Grup de suport, aquest dijous. Autor: David B.