Autor: David B.

Presó per a l’acusat d’agredir sexualment una dona

El Jutjat de Guàrdia ha decretat presó preventiva per a l’home de 30 anys acusat d’agredir sexualment una dona en un local de la Via Massegué, al centre. Així ho han confirmat a l’ACN fonts dels Mossos d’Esquadra.

Els fets van tenir lloc al voltant de les onze de la nit de divendres, quan la Policia Municipal va rebre la trucada d’un veí que afirmava que se sentien crits procedents de l’interior de l’immoble. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar la víctima a la part de baix de l’edifici i van veure que el presumpte agressor s’havia tancat a la part de dalt. La policia va haver d’avisar els Bombers per poder-hi accedir fent ús del camió-escala. Finalment, els agents van reduir l’home i van detenir-lo. En el moment en què la policia va intentar detenir el presumpte agressor, aquest va resistir-se i després, quan els agents el van baixar dins la cistella del camió-escala va intentar llançar-se dalt a baix.

A més, un cop dins del cotxe patrulla també va seguir autolesionant-se colpejant-se amb la mampara de seguretat del vehicle. Dues ambulàncies del SEM van traslladar la dona i l’home a l’hospital Parc Taulí. El presumpte agressor va quedar ingressat i detingut. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Foto portada: el jutjat de guàrdia. Autor: David B.