Mossos d'Esquadra. Autor: David B.

A presó un home que va atracar a punta de navalla una botiga a Barberà
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramanet van detenir el passat 28 de novembre un home de 32 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en un comerç de Barberà del Vallès. L’home ha ingressat a presó. 

El 28 de novembre agents de Barberà van informar a les patrulles de la zona que un home acabava de robar amb violència i intimidació, a punta de navalla, en un comerç de la ciutat vallesana. Els testimonis van facilitar una clara descripció del lladre. L’home havia fugit en motocicleta.

Una patrulla policial de Santa Coloma de Gramanet van relacionar-lo amb una moto mal aparcada a la porta d’una botiga. Els agents van entrar al comerç, es van identificar i van escorcollar el jove, que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros en efectiu, les claus de la moto i un mòbil. Va ser detingut al moment. Després es va saber que el mòbil havia estat robat el dia 11 de novembre a Girona i la moto també, el 2 de novembre. El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet va declarar l’ingrés en presó provisional el dia 30 de novembre.

Foto portada: un agent dels Mossos d’Esquadra. Autor: David B.