Mossos

A presó un veí de Barberà que portava 37 quilos de cabdells de marihuana a la furgoneta

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat un veí de Barberà del Vallès de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Portava 31 paquets de cabdells de marihuana envasats al buit. Uns 37 quilos.

Els fets van succeir el mateix dia amb motiu del dispositiu per controlar els moviments de les persones i vehicles durant l’estat d’alarma. Una patrulla de la unitat ARRO va aturar una furgoneta de lloguer a l’AP-7, a l’altura de Martorell. L’home va indicar que era lampista i que anava a fer una reparació d’urgència en un domicili.

Els agents es van malfiar de les incongruents explicacions que donava el conductor i li van demanar inspeccionar l’espai de càrrega de la furgoneta, on van localitzar, dins de cinc capses de cartró precintades i camuflades entre les eines de lampista, 31 paquets de cabdells de marihuana envasats al buit, amb un pes total de 36,8 kg i un valor aproximat de venda en el mercat il·legal de 90.000 euros.

Cinc antecedents penals

Donada la quantitat de marihuana els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. L’arrestat, amb cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Foto portada: alguns dels paquets que van trobar els agents.