Foto portada: el Mercat de Barberà. Autor: J.Reyes.

El mercat de Barberà ja té servei de venda ‘online’

El mercat 11 de setembre de Barberà del Vallès ha incorporat un servei de venda online. Segons el membre de l’equip de gerència del mercat Sergio Murillo, el mercat també “s’ha d’adaptar als nous temps”, però sense perdre el component de servei personalitzat. És per això que la venda online també incorpora un xat directe amb els paradistes. 

Fa tan sols un mes que el mercat 11 de setembre de Barberà del Vallès incorporava el servei de venda online. A la seva pàgina web es troben tots els productes disponibles. Un cop feta la comanda, l’equip envia els productes els dimarts, dijous i dissabtes i sempre mantenint la cadena del fred, ja que el repartiments es realitzen amb unes bosses isotèrmiques. Segons el membre de l’equip de gerència del mercat Sergio Murillo, la iniciativa té l’objectiu de modernitzar la compra tradicional del mercat i arribar a consumidors que disposen de poc temps per anar a comprar.

“Volem arribar al client que no disposa de temps per poder venir presencialment, però que alhora vol menjar de mercat, de qualitat i saludable”, explica Murillo.

Murillo té en compte que “‘entorn digital té molta rellevància”, i que, per tant, els mercats “s’han d’adaptar als nous consumidors”. Si no, assegura que corren el risc de quedar-se “obsolets, endarrerits”. Però no per això els treballadors del mercat 11 de setembre volen perdre la seva essència. La iniciativa vol respectar al màxim el que Murillo considera com el principal avantatge de la compra en mercats: el tracte personalitzat. És per això que en aquest nou servei online es pot contactar directament amb el paradista mitjançant un xat. Així, no es perd l’atenció tradicional entre venedor i client.

Com funciona? 

Les comandes es fan a través de l’apartat “compra online”, disponible a la web del mercat 11 de setembre. Allà es pot consultar la llista de productes i el preu. A més, hi ha un enllaç directe amb el número de Whatsapp dels paradistes per si es vol fer qualsevol consulta.

Els enviaments es fan els dimarts, els dijous i els dissabtes, i el primer és gratis. Les poblacions a les quals es poden enviar els productes són Barberà, Sabadell, Badia del Vallès, Ripollet, Cerdanyola, Sant Quirze, Bellaterra, Montcada, Terrassa, Matadepera, Rubí, Sant Cugat, Polinyà, la Llagosta, Mollet, Santa Perpètua i Castellar.

Foto portada: el Mercat de Barberà. Autor: J.Reyes.