Oques Grasses obrirà la Festa Major de Castellar del Vallès

La Festa Major de Castellar coincideix un any més amb la Festa Major de Sabadell. Començarà aquest divendres 6 de setembre i s’estendrà fins el dilluns 9 de setembre.

La Festa Major començarà amb diverses activitats de les que destaca la cercavila de benvinguda amb la participació de la Colla de diables de l’Esbart Teatral de Castellar, Castellers de Castellar, Ball de Bastons i Ball de Gitanes seguit del pregó suma a la Festa Major a càrrec de Suma+ Castellar i Borja Sand Artist, companyia Ytuquepintas. La gira Fans del sol d’Oques Grasses, s’aturarà a plaça de la Fàbrica Nova de la ciutat. La cantada d’havaneres, el correlokals i la desena Trobada Amics dels 80’s i 90’s, seran els encarregats de tancar el primer dia de Festa Major.

Dissabte 7 de setembre els esports centraran les diverses activitats del matí destinades a tots els públics. Els castells obriran la tarda amb l’actuació  dels Castellers de CastellarCastellers de Santpedor, Esperxats de l’Estany i Colla Castellera de Cornellà i la 37ª Cursa Popular. La tarda continuarà amb diferents concerts de música de diferents estils fins arribar al Correfoc Infernal, la Nit de monòlegs a l’aire lliure amb un final de festa amb música de DJ RC, el concert de Momo tribut a Queen i el Ball de Festa Major amb Trio Pentagrama.
La 11 edició de la Bicicletada Popular i diverses activitats de caire esportiu encetaran el matí de diumenge. Una ballada de gitanes i una baralla d’aigua donaran pas al Gran Ball de Festa Major amb la Cobla Orquestra La Principal de la Bisbal, el correfoc infantil i el concert de Joan Rovira, on presentarà els temes del seu disc Dies millors.

El programa de dilluns estarà dedicat en gran part als nens, amb la Jornada de la Infància, que agrupa diverses activitats durant tot el dia, com ara inflables, circuit d’aventura, trenet, carrusel, ludoteca, entre altres. Seguirà un bany d’escuma per a petits i ganàpies, un concert de Festa Major amb Cafè trio, el Festa Retro Vintage Vinils i el Gran Castell de Focs en la zona esportiva del Pla de la Bruguera, que tancarà un any més la festa. Podeu veure aquí el programa complet d’activitats de la Festa Major de Castellar del Vallès 2019.

Foto portada: Oques Grasses.