Un furgó dels Mossos d'Esquadra trasllada els detinguts per la violació múltiple de Sabadell fins als jutjats, el 7 de febrer de 2019. Autor: ACN.

Presó permanent revisable per l’autor d’un assassinat amb abusos sexuals l’any 2015

L’Audiència de Barcelona ha condemnat un home de 46 anys a presó permanent revisable pels delictes d’assassinat amb traïdoria i abús sexual, més una indemnització de 100.000 euros als familiars de la víctima. Els fets van succeir el matí del 19 de desembre de l’any 2015 a la urbanització Airesol de Castellar del Vallès. 

La investigació del cas es va dur a terme al jutjat d’instrucció número 4 de Sabadell. Els fets deriven de l’any 2015 quan l’acusat, en presó preventiva des del moment dels fets, va contactar amb la Policia Local de Castellar alertant que en un habitatge del carrer Llívia hi havia el cadàver d’una dona de 32 anys. Quan els agents van arribar van comprovar que la dona mort estava nua i amb un plàstic cobrint-li tot el cos.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació. L’acusat sostenia que la dona va caure per les escales i els agents el van detenir fins comprovar l’autòpsia. Però els indicis eren de mort violenta i amb abusos sexuals.
A partir de la mitjanit del 19 de desembre, es va produir al domicili una festa amb drogues, alcohol i sexe en un grup de cinc persones que es coneixien però no mantenien cap relació sentimental. Tres dels participants van donar per acabada la festa cap a les 7 del matí i van abandonar el domicili.

L’acusat, begut i havent pres cocaïna, i la víctima van quedar sols llavors. Mentre ella dormia seminsconscient producte de la barreja d’alcohol, amfetamines i ansiolítics, ell va abusar de la dona, penetrant-la vaginalment i oral. Després va asfixiar la víctima, provocant-li la mort.

Ara un jurat popular va considerar culpable l’acusat, i el jutge imposa una pena de presó permanent revisable pels delictes d’assassinat amb traïdoria i abús sexual.

Foto portada: un furgó de Mossos d’Esquadra sortint dels jutjats de Sabadell. Autor: David B.