Foto portada: l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà.

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, plega i no serà regidor

L’actual alcalde en funcions de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que plega de la primera línia política. Acompanyat de diversos membres de la coalició Guanyem –candidatura que encapçalava a les eleccions municipals-, Escolà ha comparegut per dir que no assumirà l’acta de regidor obtinguda amb el passat 26-M.

Precisament, ha emmarcat la decisió en els resultats de les eleccions, ja que la seva formació ha passat dels 5 regidors que el 2015 els va permetre liderar el govern amb la llista Compromís per Cerdanyola, a aconseguir-ne 3 transformats en la nova coalició Guanyem Cerdanyola. “Aquest resultat tanca un cicle polític iniciat fa deu anys”, ha assegurat, recordant que l’objectiu era “construir una hegemonia alternativa al PSC”.
Escolà ha lamentat la derrota electoral si bé ha assegurat que la formació comença una nova etapa amb la mirada posada al 2023 per crear una “nova alternativa unitària, àmplia, d’esquerres, transformadora i sobiranista”. L’exalcalde ha remarcat que, tot i abandonar la primera línia política, seguirà vinculat al grup municipal de Guanyem mentre es reincorpora a la seva activitat professional prèvia al 2015.

Foto portada: Escolà, en una imatge d’arxiu.