Pla obert d'una de les barricades que han muntat els estudiants de la UAB el 28 de novembre de 2018. Autor: ACN.

Seguiment massiu de la vaga a la UAB

La primera jornada de la vaga per exigir la rebaixa del 30 per cent de les taxes universitàries que s’està fent aquest dimecres a la UAB ha tingut un seguiment massiu.

Fonts del centre educatiu han indicat que al llarg del matí l’assistència a classe s’ha situat per sota del 10 per cent a les Facultats d’Economia i Empresa, Ciències i Biociències, Filosofia i Lletres, Psicologia, Ciències de l’Educació, Traducció i Interpretació, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret i Medicina. A la Facultat de Ciències de la Comunicació, l’afluència d’alumnes ha estat del 20 per cent. Per contra, a l’Escola d’Enginyeria, la Facultat de Veterinària, al Campus de Sabadell i a les unitats docents hospitalàries, la presència d’estudiants ha estat del 80 per cent.




La jornada de vaga s’està desenvolupant amb normalitat al Campus de Bellaterra. Un grup de 300 estudiants ha passat la nit a la Facultat de Filosofia i Lletres i des de primera hora del matí ha tallat els accessos al recinte. Han muntat barricades amb contenidors per bloquejar la circulació de vehicles als eixos central i sud i l’accés a peu des de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). També han barrat el pas a l’aulari central i a les entrades principals de les diferents facultats.

Més info: una de les barricades que han muntat els estudiants de la UAB el 28 de novembre de 2018. Autor: ACN.