cartell obres c-58. Autor: twitter @joseprull

Com afectaran les obres de la C-58 a Sabadell?

A partir de la setmana vinet, les obres de l’ampliació de la C-58 comencen a afectar Sabadell. Durant uns dies ho faran en la circulació nocturna. I durant totes les obres en la comoditat i velocitat de circulació. 

Les obres d’ampliació de la C-58 es fan en dos trams. Per una banda, entre Terrassa i la sortida de Sant Quirze. Per altra banda, entre el nus de Sant Pau de riu-Sec de Sabadell i la connexió entre la C-58 i l’AP-7. L’objectiu és millorar la fluïdesa en la circulació. La inversió és de 17 milions d’euros.

Des de la setmana vinent, i durant un any, els carrils de circulació i els vorals a la C-58 seran més estrets, es reduirà la velocitat màxima permesa a 80 km / hora i els vehicles pesants no podran fer avançaments.

Afectacions puntuals la setmana vinent

A més, entre els dies 2 i 6 de juliol a la nit hi haurà diverses restriccions, a partir de les 22 hores i fins les 5.30 hores, sempre en sentit Barcelona.

Les nits del 2 al 3 i del 3 al 4 de juliol es treballarà en el tram entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès. El trànsit del tronc de la calçada sentit Barcelona es desviarà per un dels carrils sentit Manresa. A més, durant la nit del 2 al 3 de juliol es tancarà l’entrada a la C-58 per la calçada lateral que recull els vehicles de Terrassa est, les Fonts, Rubí i polígons, i es tancarà també la sortida 15 (cap a Sant Quirze Nord/Mercavallès/polígon Can Casablanques). Es faran diversos itineraris alternatius.
Pel que fa a la nit del 3 al 4 de juliol, es tancaran les sortides 14 (Sant Quirze Centre) i 12 (Sant Quirze del Vallès/Sabadell Centre). Els pesants que vulguin accedir a Sabadell ho hauran de fer per avinguda d’Egara de Sant Quirze. A més, es tancarà la incorporació a la C-58A des de la ronda Oest de Sabadell.

Finalment, les nits entre el 4 i el 6 de juliol es treballarà en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7 –i no s’afectaran accessos de l’autopista– i es reduirà a un carril la calçada en sentit Barcelona.

Foto portada: cartell de les obres a la C-58. Autor: @joseprull via Twitter.