Foto portada: Gadel, en una imatge promocional.

Elena Gadel (OT), cap de cartell de la Festa Major de Barberà

La Festa Major de Barberà del Vallès dóna el tret de sortida aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. Entre les activitats més destacades hi ha el concert de la participat a Operación Triunfo Elena Gadel, aquest divendres a la plaça Cooperativa (22 hores). A les 23 hores, a la plaça de la Vila, actuarà el grup Apache, amb versions de Pink Floyd, Police, Queen, Eric Clapton, David Bowie o Prince.

Durant els quatre dies de la festa s’alternaran les activitats familiars amb les esportives i les cultures per mostrar el dinamisme del municipi vallesà. Des de les 18 hores del dissabte fins a la mitjanit al Mercat Municipal es celebrarà la Nit de música, tapes i alegria ‘El Mercat batega’ (dues tapes més una beguda cinc euros9. A les 22 hores es farà el correfoc amb sortida des del Casal de Cultura i a la mateixa hora a la plaça Cooperativa començarà la master show Improvisa tío. En quant a la música, la principal actuació seran les versions d’Hotel Cochambre, a les 23.30 hores a la plaça de la Vila.

Diumenge a les 10 es farà la 25ª Trobada de Gegants, amb cercavila al migdia. A les 18:30 començarà la Diada Castellera amb els Capgrossos de Mataró, els Xics de Granollers i els Castellers de Sabadell, els Saballuts. Ja a la nit, La Principal de la Bisbal farà un concert a la plaça de la Vila (21 hores) i la companyia Con un canto en los dientes representarà el musical Lo tuyo y lo mío a la plaça Cooperativa (22.30 hores).

La festa acabarà dilluns amb la instal·lació d’un parc d’aigua a la plaça de la Vila durant el matí, festa de l’escuma a les 13 hores i piscines obertes durant el dia. El punt i final arribarà a les 22 hores amb rom cremat i havaneres, també a la plaça de la Vila, la cercavila acompanyant fins el castell de focs a ritme de batucada (21.30 hores) i el castell de focs, que es farà al Parc Central del Vallès.

Podeu consultar el programa complet de la Festa Major a la web de l’ajuntament de Barberà del Vallès.

Foto portada: Gadel, en una imatge promocional.