Foto portada: obres per fer el centre d'Amazon, aquest matí. Autor: M.Tornel.

La Generalitat se suma a la “preocupació” per Amazon

El departament de Territori i Sostenibilitat reconeix que en els darrers anys el trànsit entorn a la B-140 s’ha incrementat i afirma que també està “preocupat” pels possibles problemes de mobilitat que poden derivar-se de l’arribada del nou centre logístic d’Amazon a Barberà del Vallès.

Així ho han explicat a l’ACN fonts de l’ens que han assegurat que comparteixen part del neguit manifestat pels alcaldes de la zona. En aquest sentit, apunten que s’està treballant perquè la nova rotonda de Can Roqueta, que ha de regular el pas de vehicles en aquest àmbit, s’executi ràpid”. Així mateix, han negat que el projecte estigui incomplint el Pla Territorial Metropolità, tal i com va apuntar l’Ajuntament de Santa Perpètua, ja que afirmen que s’ajusta a un pla parcial “previ”.
Aquestes valoracions arriben després que l’ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i el de Sabadell hagin expressat el seu malestar per la instal·lació d’Amazon al polígon de Can Llobateras a Barberà del Vallès i el possible col·lapse de la B-140 i l’accés a l’AP-7 que pot generar.

Foto portada: obres per fer el centre d’Amazon, aquest dimarts. Autor: M.Tornel.