Plantació Marihuana. Autor: ACN.

Decomissen 3.711 plantes de marihuana en una nau de Santa Perpètua de Mogoda

La policia Nacional ha desmantellat una plantació hidropònica de marihuana habilitada en una nau industrial de Santa Perpètua de Moguda. La producció s’exportava a França.

L’operació ha permès detenir cinc individus que exportaven la producció a França i confiscar 3.711 plantes de cànnabis sativa amb un pes de 346 quilos, ja llestes per ser collides i manufacturades per a la seva distribució. També s’han trobat 47 ventiladors, 163 estabilitzadors, plafons, llums, transformadors, humidificadors i temporitzadors per obtenir el màxim rendiment en el menor temps possible, així com utillatge i productes químics.

Durant l’actuació policial, empleats de l’empresa elèctrica distribuïdora van detectar que l’energia era presa fraudulentament de l’escomesa general. Els detinguts, a qui se’ls imputen delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional a l’espera de judici. L’operació continua oberta a l’espera de practicar més detencions.

L’operació policial va iniciar-se després que els veïns de la zona alertessin la policia respecte una nau industrial que emanava una intensa olor. Una primera inspecció de l’exterior l’edifici va permetre comprovar que l’energia elèctrica que abastia l’edifici era presa de forma fraudulenta de l’escomesa general, amb el consegüent perill de curtcircuit.

En aquesta operació hi han pres part agents de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria Territorial de Sabadell i membres de la Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda.

Foto portada: Imatge de l’interior de la plantació de marihuana localitzada a Santa Perpètua de Mogoda. Autor: ANC.