Troben nou persones indocumentades a la zona de càrrega d’un camió a Santa Perpètua

Treballadors d’una empresa de Santa Perpètua de Mogoda han trobat aquest dijous nou persones indocumentades amagades a la zona de càrrega d’un camió, segons ha avançat Ara i han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Quan el camioner ha arribat a l’empresa, en un polígon industrial, ha alertat els treballadors que sentia sorolls al darrere del vehicle. De seguida s’ha trucat als Mossos, que en arribar han comprovat que hi havia les nou persones. Després de ser ateses per serveis sanitaris, han estat traslladades a dependències policials. Allà, però, cap d’elles ha pogut acreditar una identificació espanyola, per la qual cosa se les ha dut a la comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, atès que aquest cos té les competències en matèria d’estrangeria.
Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda, i en paral·lel a les gestions que pugui fer la policia espanyola, els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per determinar de quina manera han arribat a Santa Perpètua de la Mogoda les nou persones.

Foto portada: un vehicle de la Policia Nacional. Autor: David B.