Foto portada: correfoc d'aquest dissabte. Autor: David B.

Presencia sabadellenca a la Festa Major de Sentmenat

Tot i que aquest dijous ha donat el tret de sortida amb una taula rodona sobre feminisme i l’actuació de Pupil·les i  la sabadellenca DJ Magenta, Sentmenat comença aquest divendres la seva Festa Major que durarà fins el dilluns 2 de setembre,

Aquest divendres començarà la Festa Major com a tal amb diverses activitats que donaran pas al Pregó Teatral En tus zapatos a càrrec de l’Aula de Teatre del Coro i Projecte Lilith, seguit del concert de jazz-swing ballable amb Marcel Xiula & Angel’s Wings i els concerts dels sabadellencs Alvians, El Último Ke Zierre, Progeria, Dj Monka, Dj Partisana, Zerek i André Vicenzzo.

Dissabte arrencarà amb el Torneig de Tennis Taula, escacs, activitats esportives, tallers, circ, sardanes, country, correfoc, lectura del Versots, Ball de Festa Major amb l’Orquestra La Nova Blanes i tancaran la jornada a les Barrakes els concerts de Senyor Oca, els sabadellencs Ovella Xao, La Selva Band, Dj Rambla, Kidcare-D i Silvya Risco & Rabent.
La pedalada infantil de Festa Major obrirà les activitats de diumenge que es tancarà amb les havaneres, els concerts de rumbes amb Sin Frontera i Muchacho & Los Sobrinos i el concert de versions amb Versión Imposible.

Dilluns arribarà la cursa atlètica i la festa de l’escuma. El concert de versions pop-rock amb Mala Vida, el correfoc i el posterior Castell de Focs d’Artifici, posaran el punt i final a la festa. Podeu consultar el programa complet de la Festa Major de Sentmenat 2019.

Foto portada: correfoc. Autor: David B.