alarma

Aquí no hi ha qui visqui: l’alarma d’un pis porta una setmana sonant

Veïns del bloc de pisos del carrer d’Astúries número 65 de Terrassa han denunciat que una alarma de dins d’un habitatge porta des de dimarts passat sonant sense parar. Així ho recull Antena 3 en una notícia en què afirma que l’immoble es troba situat als baixos de l’edifici i que fins ara havia estat propietat d’una immobiliària, la qual l’ha venut recentment.

Segons recull Món Terrassa, sembla ser que el pis havia estat ocupat anteriorment i per això l’entitat havia optat per col·locar-hi una porta de seguretat reforçada i una alarma. Sembla que aquest aparell, segons explica una veïna a la televisió, es trobaria ubicat a l’interior del forn de la cuina, per “minimitzar les molèsties als veïns en cas d’activar-se”. Però ara es troben que s’ha activat i que la immobiliària ja no pot entrar a l’habitatge perquè l’ha venut i aquesta no està connectada a cap central que l’ha pugui aturar de forma remota.
L’única opció és que el nou propietari entri i l’apagui. O que doni el seu consentiment per accedir a l’habitatge. Tanmateix, segons diuen, el nou inquilí no està previst que vingui a viure-hi fins d’aquí un parell de mesos. Els veïns demanen una solució ja que l’alarma té autonomia suficient per durar un any i mig de forma ininterrompuda.