Pla detall de la furgoneta que s'ha endut els cossos de la noia assassinada a Terrassa i de la seva exparella, el 19 de gener del 2020. (Horitzontal)

El cos de Mossos d’Esquadra, “consternat” per l’assassinat masclista de Terrassa
Els Mossos d’Esquadra viuen amb “consternació” el darrer homicidi de violència masclista a Catalunya, “aquest cop protagonitzat presumptament per un membre del cos que després s’hauria suïcidat”. En un escrit a Twitter, la policia catalana ha confirmat oficialment que un agent dels Mossos és el principal sospitós d’haver matat la dona aquest dissabte a la nit a Terrassa. Els Mossos han indicat que “la investigació segueix oberta” i que continuaran treballant “cada dia per eradicar la violència contra les dones”.

Per la seva part, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat aquest diumenge que no consten antecedents judicials de violència entre el mosso i la seva exparella. L’agent –que forma part de la Unitat de Seguretat Ciutadana- va matar la dona ahir al vespre amb la seva arma reglamentària i després es va suïcidar. El crim va succeir pels voltants de les 21.30 hores de dissabte en un garatge al número 45 de l’avinguda Madrid de la cocapital del Vallès Occidental.

El jutjat d’Instrucció número 1 de Terrassa en funcions de guàrdia va procedir ahir a la nit a l’aixecament dels dos cadàvers. En el lloc s’hi van desplaçar també diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, del Sistema d’Emergències Mèdiques i de la Policia Local de Terrassa. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal s’han fet càrrec del cas per aclarir les circumstàncies de les dues morts.

Foto portada: pla detall de la furgoneta que s’ha endut els cossos de la noia assassinada a Terrassa i de la seva exparella, el 19 de gener del 2020. Autor: ACN.