Foto portada: operatiu de rescat del cadàver. Foto: Cristóbal Castro via Món Terrassa. 

Un mort al Vallès a causa de l’aiguat

Els cossos d’emergència han trobat aquest divendres una persona morta a la riera de Palau, al seu pas per Rubí, que va ser arrossegat amb el seu vehicle a l’altura de Terrassa, segons les primeres informacions de què disposen Bombers i Mossos.

A primera hora de la tarda, en el marc d’una intensa pluja a la zona, s’ha rebut l’avís d’un informant al qual li semblava haver vist com la riera arrossegava un vehicle a la carretera de Rubí –en terme municipal de Terrassa-, sota el pont de l’autopista, tot i que no n’estava del tot segur. Bombers i cossos policials s’hi han adreçat, i en un primer moment no n’han trobat cap indici. Tot i això s’ha seguit buscant i a poc a poc s’ha anat donant credibilitat al fet. Finalment, cap a dos quarts de nou de la nit els Mossos han trobat part d’un vehicle a la riera, ja en terme de Rubí, i un tros més avall el cos de l’home, que s’hauria ofegat.
Des dels Bombers s’ha explicat que la víctima està pendent de ser evacuat per poder identificar-lo.També s’ha indicat que el cos ha quedat en una zona de difícil accés, fora del cotxe, i que ha estat necessari activar els efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i dels subaquàtics per rescatar-lo. Cap a quarts d’onze de la nit, s’ha pogut finalment procedir a l’aixecament del cadàver.

El dispositiu ha comptat amb la participació de 11 dotacions i l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb les unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca, set patrulles i l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.

Foto portada: operatiu de rescat del cadàver. Foto: Cristóbal Castro via Món Terrassa.