José Pirri Quereda

[Vídeo] Així explica el sabadellenc José ‘Pirri’ Quereda el coronavirus des de Corea del Sud

El sabadellenc José ‘Pirri’ Quereda explica com està afectant el coronavirus a Corea del Sud, el país on treballa. ‘Pirri’ ha entrat als informatius d’Antena 3 aquest dimarts. Corea del Sud és el segon país en infectats per aquest nou virus, després de la Xina. 

José ‘Pirri’ Quereda, molt conegut a Sabadell, viu des de fa cinc mesos a Corea del Sud, sent tècnic en una acadèmica de futbol local del club FC Potential. El coronavirus està afectant el país asiàtic, ja que és el segon país en número d’infectats després de la Xina. El govern coreà ha pres mesures: durant un mes s’han cancel·lat els entrenaments. També ha tancat les portes els gimnàs on acostuma a anar. Aquest dimarts ha aparegut als informatius d’Antena 3 explicant com estan afectant les mesures al seu dia a dia:

“Les escoles s’han aturat. Estan en una zona on hi ha gent infectada i ningú sap qui pot tenir el virus”, ha assegurat.

No obstant, Quereda està a 40 quilòmetres de Seúl: “por encara no tinc, però preocupació sí” ja que “no es parla d’una altra cosa”. D’altra banda, s’han cancel·lat els partits de futbol, tant amistosos com torneigs i entrenaments. “Per ara no veig indicis per abandonar el país”, assegura.

Foto portada: José Pirri Quereda. Foto: @pirrisabadell via Twitter.